Over het bedrijf

Creatie van Maqilen Forte: uitgangspunt

Bij de ontwikkeling van Maqilen Forte koppelde Mesiro bvba jarenlange praktijkervaring met de bevindingen van internationaal medisch-wetenschappelijk onderzoek.
Die rationele aanpak resulteerde in volgende uitgangspunten :

  • Wie dagelijks gevarieerd, gezond eet, krijgt alle vitamines en mineralen in voldoende mate. Innemen van extra vitamines of voedingssupplementen is dan overbodig en bovendien een zinloze verkwisting.
  • Verschillende groepen van mensen leven met ontoereikende of zelfs subnormale inname van vitamines,mineralen,antioxidanten en enzymes. De implicaties van dergelijke "tekortkomingen" worden zwaar onderschat.De kwalijke gevolgen van slechte voedingsgewoonten manifesteren zich niet alleen fysiek maar ook mentaal met regelrechte bedreiging van de levenskwaliteit . Het is dus van het grootste belang te weten hoe het staat met het voedingspatroon van de client/patiënt.
  • In de internationale wetenschappelijke literatuur verschijnen steeds meer studies die aantonen dat het innemen van voedingssupplementen heilzaam is, maar dan alleen voor specifieke doelgroepen.
  • Om daadwerkelijk tegemoet te komen aan de behoeften van de client/patiënt moet een voedingssupplement de aangewezen componenten bevatten in exacte, optimale dosering. Op dit stuk is Maqilen Forte vrijwel uniek, met niet alleen vitamines en mineralen maar ook belangrijke antioxidanten en noodzakelijke enzymes. Bovendien optimaliseren deskundig uitgekozen plantenextracten de efficiënte werking van Maqilen Forte.
    (Artsen en paramedici verkrijgen op verzoek de gedetailleerde samenstelling : info@mesiro.be)
  • Het overaanbod van zogenaamde voedingssupplementen maakt het de achteloze client/patiënt niet makkelijk. Onder meer de vrije toegang tot het internet leidt geregeld tot gevaarlijke zelfmedicatie.Veel van de aangeboden middeltjes bevatten vaak bestanddelen die niet afdoende gecontroleerd, soms overgedoseerd of zelfs verboden zijn door het Ministerie van Volksgezondheid. Om deze reden en om de inname van Maqilen Forte maximaal rendement te garanderen, verzoekt Mesiro de potentiële klanten vooraf advies in te winnen bij hun zorgverstrekker.

Overigens voldoet Maqilen Forte aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het is een puur Belgisch voedingssupplement ,van grondstof tot afgewerkt product, samengesteld conform de geldende Europese regelgeving en bijgevolg wettelijk erkend.

Het bedrijf Mesiro B.V is geregistreerd bij het FAVV ( Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen )